Rólunk

A Phantom és vállalatunk életre keltését egy életérzés vezérelte. Balatonon siklani egy sebességre született kompromisszum mentes prémium minőségű hajóval.

Vízió

A technológia és a luxus találkozása

Célunk, hogy a jövő technológiáját alkalmazva, tisztán elektromos meghajtású, prémium hajóinkkal feledhetetlen és magas minőségű hajózási élményt nyújthassunk vásárlóink számára.

Ötlet

Évekkel ezelőtt volt egy víziónk, miszerint a magas színvonalú hajózás élménye környezetbarát módon olyan helyeken is megvalósítható legyen, mint a Balaton, ahol ezidáig nagy teljesítményű siklóhajókkal nem lehetett hajózni.

Hosszas fejlesztést és tervezést követően 2021 tavaszán életre keltettük a Phantomot, amely az eKraft elektromos hajtásrendszerével felszerelve páratlan élményt tud nyújtani a vízen.

naplemente a Phantom hajó szélvédőjén keresztül
Phantom hajó prémium kárpittal

Magyar manufaktúra

Minőség terén nem kötünk kompromisszumot, ezért minden Phantom hajó különös gondossággal, egyedileg és kézzel készül a több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező szakembereink által. Emiatt hajóink csupán limitált példányszámban érhetők el.

Vezetőség

Rózsavölgyi Norbert

Ügyvezető igazgató

+36 30 900 9898

Bukor László

Stratégiai igazgató

+36 30 982 0429

Cégadatok

WaterFront Balaton Kft.

H-1064 Budapest, Podmaniczky u. 69 fsz. 2

info@waterfrontbalaton.hu+36 30 900 9898

Kövessen minket!

Írjon nekünk!

Amennyiben bármilyen kérdése van a Phantom hajóval vagy cégünkkel kapcsolatban írjon nekünk és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Thank you! Your submission has been received!
Hoppá! Valami probléma történt az űrlap elküldése közben. Kérjük próbálja újra.